0
Ostali sportovi

Rezultat sezone za Gorana Navu

Objavljeno: 17.07.14 u 18:57

Na Mitingu u Trentu, Italiji, srpski reprezentativac Goran Nava imao je sjajnu trku na 1500m i istrčao novi najbolji rezultat u sezoni.

goran-nava

Nava je zauzeo četvrto mesto rezultatom 3:39,98, prvo mesto pripalo je Mor Secku sa 3:38:80 iz Senegala, drugo El Kabouri – 3:39:17 i treće Abdikadar – 3:39:47 iz Italije.

“Jako mi je drago što sam posle četri godine ponovo u svojoj karijeri uspeo da istrčim ispod 3:40 na 1500 metara. Sa ovim rezultatom vratio sam se na nivo u kojem sam bio 2009-2010 godine kada sam uzeo dve medalje na Univerzijadi u Beogradu i kada sam bio proglašen za najboljeg atletičara Srbije”, rekao je Nava.

On dodaje da su sada na redu dobre pripreme pred Cirih:

”Nije bitno ono šta sam uradio do sada, nego ono što ću uraditi na Evropskom prvenstvu u Cirihu. U subotu idem na pripreme u Bruniku (Italiju) gde ću trenirati od 20.jula do 10.avgusta. Već sam bio četri puta u finalu EP, tako da to i sada očekujem. Nadam se da ćemo u Cirihu svi pokazati koliko vredimo, i nije bitno što nećemo svi uzeti medalje, bitno je da damo svoj maksimum i da se pokažemo kao pravi tim”.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter