0
NBA

Nedović i Kuzmić pružili kvalitetne role u Letnjoj ligi (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.14 u 09:42

Reprezentativci Srbije, Nemanja Nedović i Ognjen Kuzmić, učestvovali su prošle noći u Golden Stejta od Atlante Hoks rezultatom 68:65.

Nemanja-Nedovic-Letnja-liga-nba-com

Nakon što su Voriorsi pobedili u 16 uzastopnih utakmica u prethodnih nekoliko nastupa u Letnjoj ligi u Las Vegasu, sa novim trenerom Stivom Kerom ova ekipa je vezala dva uzastopna poraza.

Ovog puta skalp „Ratnicima“ skinuli su „Jastrebovi„. Međutim, svakako, nas najviše mogu da obraduju dobre igre Nemanje Nedovića i Ognjena Kuzmića, dvojicu reprezentativaca Srbije.

Nemajna Nedović odigrao je 22 minuta i za to vreme ubacio je 14 poena uz tri skoka. Na kraju, ispostavilo se da je bio drugi najefikasniji igrač svog tima.

Popularni „Evropski Derik Rouz“ šutirao je iz igre 5-10, odnosno 2-4 van linije za tri poena.

Solidnu rolu pružio je i Ognjen Kuzmić, koji je bio najbolji skakač izabranika Stiva Kera. Ovaj centar je meč završio sa 6 poena i čak 10 uhvaćenih lopti. Iz igre je šutira 3-5.

Budući da je u Letnjoj ligi počeo plej-of, Voriorsi su eliminisani već na startu, a Nedović i Kuzmić sada će se priključiti ostatku reprezentacije na pripremama za Mundobasket.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter