0
Ostali sportovi

Kolašinac odličan, Raović pobedio Bekrića

Objavljeno: 12.07.14 u 22:51

Na stadionu „Vojvodina“ u Novom Sadu danas je održan prvi dan Prvenstva Srbije za seniore i seniorke. Pored jako lepog vremena takmičenje je proteklo u najboljem redu, a dva najzapaženija rezultata bila su na 400m i bacanje kugle.

Atletika

Asmir Kolašinac, srpski reprezentativac i član AK „Partizan“ zabeležio je svoj najbolji rezultat u sezoni bacivši kuglu 20.66 metara.

„Ovo mi je najbolji rezultat u sezoni i dobar pokazatelj da sve ide po planu. Zadovoljan sam kako sam takmičio. Imam još tačno mesec dana kako bi doveo formu do savršenstva i spreman dočekao Evropsko prvenstvo u Cirihu“ – rekao je Kolašinac.

Na 400m sjajnu trku imao je Miloš Raović (AK „Partizan“) koji je pobedio novim ličnim rekordom od 45.96s, dok je naš najbolji četristopreponaš Emir Bekrić zauzeo drugo mesto.

„Prezadovoljan sam trkom. Morao bi da se zahvalim Emiru Bekriću koji mi je bio dodatna motivacija prvih 200m, i da njega nije bilo sigurno da ne bi ovako dobro istrčao trku“ – rekao je Raović.

Sutra nas očekuje drugi dan takmičenja i nova prilika za dobre rezultate.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter