5
TimeOut

Skandal: Terzićev sin tukao Cecinu ćerku!

Objavljeno: 10.07.14 u 18:32

Sin Zvezdana Terzića, Kostadin pre nekoliko dana pretukao je devojku Anastasiju Ražnatović, ćerku Svetlane Ražnatović.

Do sukoba je došlo u blizini Omladinskog stadiona, a u celoj frci je učestvovao i prvi čovek Zvezde Zvezdan Terzić, koji je na kraju završio u policijskoj stanici, javlja Telegraf iz izvora bliskih MUP-u.

anastasija_620x0

Njihovu svađu, koja je kulminirala u sukob na otvorenom primetila je grupa mladića, koja je prišla u želji da odvoji Kostadina od Anastasije. Novi čelnik Zvezde je, čuvši šta se dešava ispred ulaza izašao sa svojim vozačem i krenuo da se obračunava sa napadačima na svog sina.

Došlo je do fizičkog sukoba, a posle razmene udaraca policija je ubrzo stigla na mesto događaja i privela aktere ovog nemilog događaja, a među njima se našao i v.d. direktora Crvene Zvezde, zaključuje izvor iz MUP-a, dodavši da je Zvezdan Terzić vrlo brzo pušten iz pritvora.

Čini se da je čitava stvar zataškana i da je Cecina ćerka oprostila svom dečku šamare, pošto su proteklih dana njih dvoje okačili na svoje facebook profile zajedničke fotke s letovanja u Budvi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

5 Komentara

  1. Zaista ne pratim ove vesti, i ne zanimaju me, ali ovoga puta moram stati u odbranu navedenih, Jer je navedeni slučaj izmišljen…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter