0
Ostali sportovi

Milan Aleksić: Verujem da smo spremni da se borimo za medalju

Objavljeno: 08.07.14 u 19:54

Evropsko prvenstvo u Budimpešti igra se od 14. do 27. jula, a „delfini“ su generalnu probu imali na Samaridis kupu.

– Nismo imali rezultatski imperativ, a verujem da smo uspeli da uradimo većinu stvari koje je od nas tražio selektor Dejan Savić. Uostalom, on je na nekim utakmicama šansu pružao i mlađim igračima. Jedino je turnir zbog zgusnutog rasporeda bio fizički naporniji. Mislim da možemo da budemo zadovoljni onim što smo prikazali na turniru – kaže Milan Aleksić.

srbija-vaterpolo-barselona

 

Na startu protiv Hrvatske (8:10) i na kraju sa Italijom (7:7) igrali smo bez najboljih. Čini se da su „delfini“ pravo lice pokazali drugog dana kada su nadigrali Španiju (13:7) i Grčku – 14:6.

– Najbolju utakmicu odigrali smo baš protiv Grka. Mislim da smo se tada pokazali u pravom svetlu i da taj meč može da nas ohrabri za EP – ističe Aleksić.

Dejan Savić  je dao igračima slobodno do srede, kada će nastaviti rad u Beogradu do odlaska u mađarsku prestonicu.

– Prijaće nam ova dva dana odmora. Očekuju nas i lagani treninzi i spremni ćemo otići u Budimpeštu. Verujem da ćemo na EP pokazati pravo lice i da ćemo se boriti za medalju – umereni optimista je Milan Aleksić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter