0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lalatović najavio još pet, šest pojačanja, Zvezda otputovala u Sloveniju (VIDEO)

Objavljeno: 05.07.14 u 14:19

Fudbaleri Crvene zvezde danas su otputovali u Sloveniju na prvi deo priprema gde će boraviti narednih nedelju dana. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kao što je od ranije poznato, na spisku nema Darka Lazovića koji će sigurno napustiti klub, a trener Nenad Lalatović pohvalio je rad svoje ekipe posle prve radne nedelje.

“Ono čime mogu biti zadovoljan, to je da su moji igrači tokom ovih sedam dana trenirali jako dobro i to mi uliva samopouzdanje. Ipak, jasno je da još uvek to nije sve što želimo, potrebno nam je još pet, šest pojačanja, pošto je naš tim napustilo osam standardnih igrača. U Sloveniji ćemo takođe raditi dvaput dnevno, odigraćemo i dve kontrolne utakmice, ali tamo je akcenat fizička snaga, sve do povratka u Beograd 13. jula“, rekao je pred put trener Nenad Lalatović. 

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće u Brežicama dve pripremne utakmice. Prva je na programu 8. jula u 18 satu, a protivnik je Slovengradec. Četiri dana kasnije, 12. jula u istom terminu, Crvena zvezda će odigrati utakmicu protiv Krke.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter