0
Ostali sportovi

Milici Mandić bronza u Kini

Objavljeno: 04.07.14 u 19:36

Milica Mandić je osvojila bronzanu medalju na Grand priju, pozivnom turniru kategorije G4, koji je održan u u gradu Suzhou, i tako obezbedila nove bodove za svetsku listu i trku ka Riju 2016.

Olimpijska šampionka iz Londona savladala je Nemicu Meldu Akcan sa 6:2, zatim Kineskinju Dongua Li 3:2, da bi u četvrtfinalu pobedila izuzetno nezgodnu Rešme Ogink iz Holandije sa 5:1. U polufinalu je izgubila od Brisaide Akoste iz Meksika sa 7:1.

Milica-Mandic

Ana Bajić (+67kg) je na startu bila bolja od Nemice Katarine Vajs, ali je u narednoj borbi poražena od Meksikanke Marije Espinose.

„Zadovoljni smo kontinuitetom osvajanja medalja, Žal ostaje za sjajnijim odličjem, ali ne možemo ni bronzom biti nezadovoljni. Ceo dan se mučila sa disanjem. Očigledno je da se još nije adaptirala na ovu klimu i vremensku razliku. Pobedila je bolja takmičarka danas, idemo dalje“, istakao je trener Dragan Jović.

Posle turnira u Kini, Milica i Ana, na čelu sa Draganom Jovićem, odlaze na turnir G2 kategorije u Koreju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter