6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Preokret: Sada Zvezda dovodi Abubakara

Objavljeno: 03.07.14 u 12:00

Kamerunski napadač Abubakar Oumaru slovio je za prvo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, a kako stvari stoje on će se vratiti na „Marakanu“.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Novi trener Crvene zvezde Nenad Lalatović kada je došao u klub istakao je da će najteže biti naći zamene za napadače Mrđu i Daudu koji su prethodne sezone zajedno postigli 32 gola. Uprava crveno-belih odmah je krenula na posao u potragu za špicevima, na pragu „Marakane“ su krila Gavrić i Trujić iz Napretka, bivše Zvezdino dete Despotović je potpisao trogodišnji ugovor, a njemu bi društvo u napadu mogao da pravi još jedan bivši Zvezdaš Abubakar Oumaru.

Naime, Kamerunac nije imao sjajnu sezonu Belgiji, a i ugovor sa Beverenom mu ističe sledećeg juna. To bi moglo da pomogne Crvenoj zvezdi da ostvari transfer Oumarua i to za duplo manju cenu od one koja je trenutna – milion evra. Baš iz razloga što bi Kamerunac već u januaru besplatno mogao da napusti Belgiju, crveno-beli bi svog bivšeg napadača mogli da dovedu za upola manju cenu. Postoje i informacije da je uprava tima iz „Ljutive Bogdana“ već stupila u kontakt sa Oumarovim menadžerom Markom Miškovićem.

hotsport.rs – D. N.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter