1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Pečnik voli ali uslovljava Zvezdu

Objavljeno: 03.07.14 u 10:17

Sjajni slovenački dribler koji je prošlu sezonu proveo igrajući za Crvenu zvezdu, izjavio je da je rukovdstvu kluba dao rok od 10 dana da mu pronađu novi klub kako bi im oprostio deo duga.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako je sam rekao za slovenačke medije, teška srca rastao se od saigrača iz Crvene zvezde.

„Jako mi je krivo što sam morao da odem… Još ne znam gde ću igrati, ali znam da onako više nije moglo… Rukovodstvu Zvezde dao sam deset dana da mi pronađu novi klub. Nadam se da će biti ljudi od reči. Ako u tome uspeju, oprostiću deo duga. Oprostiću jer mi je Zvezda prirasla za srce. Proveo sam godinu dana u Beogradu, uklopio sam se jako brzo kao da sam tamo rođen“, navodi Nejc Pečnik.

Ovaj momak ne bi imao ništa protiv i da ostane još neko vreme na Marakani. Međutim, neizvesna situacija u klubu prosto mu ne daje mnogo prostora za tako nešto:

„Iscrpela me prethodna sezona, iskreno. U takvim surovim uslovima ne mogu ni da zamislim kako bih funkcionisao još jednu sezonu. Voleo bih da odem u ambiciozan i finansijski stabilan klub, od fudbala živim, pa moram da razmišljam i o sebi i svojoj porodici“, kazao je slovenački internacionalac.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter