0
TimeOut

Iznenađenje za tandem SAD: Halo, Klinte, Tim, Obama je?! (VIDEO)

Objavljeno: 03.07.14 u 19:38

SAD je spakovao kofere jer je ispao u osmini finala od Belgije i to tek u produžecima. Međutim, ovaj veliki uspeh nije ostao nezapažen, „soker“ se u Americi pratio kao nikad, a dokaz za to je i poziv predsednika te zemlje Baraka Obame Klintu Dempsiju i Timu Hauardu.

– Ljudi, zvao sam da vam kažem da ste nas učinili ponosnim. Bili ste sjajni i kao neko kome je „soker“ bio prvi sport, mada nisam nikad bio tako dobar, da vidim kako ste osvojilisrca i maštu cele nacije, to je neverovatno. Očigledno, ovaj sport raste i mnogo dece ga igra od malih nogu. Mislim da je ovo bio prvi put da se cela zemlja fokusirala na njega.

Obama se potom obratio pojedinačno obojici fudbalera:

– Klint, bio si fantastičan. Tim, ne znam kako će da preživiš masu obožavatelja kad se vratiš. Moraćeš da obriješ bradu, da ne bi znali ko si.

Obojica su se zahvalili predsedniku na podršci. Golman SAD je biooduševljen pozivom i jako uzbuđen, dok je Dempsi vešto skrivao osećanja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter