4
Košarka

FOTO: STARSPORT

Bogdanović: Nikad nisam navijao za Zvezdu, ali sam zamalo otišao kad me je Dule davio

Objavljeno: 03.07.14 u 09:52

Najveći evropski talenat, bek Partizana Bogdan Boganović, izjavio je da je bio na ivici odlaska iz kluba nakon što ga je Vujošević davio u finišu sezone.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nedavno draftovani 27. pik s NBA drafta u opširnom intervjuu nedeljniku „NIN“, kazao je da ga je samo Saša Pavlović zadržao u klubu nakon nemilog incidenta i slučaja „davitelj“.

„U prvi mah sam želeo da ostavim sve i odem kući… Želeo sam završim priču sa Partizanom, koliko god da volim klub. Da sam razmišljao sam, sigurno bih otišao. Zaustavio me je Saša Pavlović, razgovarali smo, on je pomogao da ohladim glavu, dođem sebi i smirim se. Odlučio sam da ne reagujem i da ne govorim ništa u javnosti“, rekao je Bogdanović i dodao:

„Iskreno i publika me je vratila, skandirali su moje ime. Osetio sam obavezu da im vratim za tu podršku. Ne znam zašto se to desilo. Kada bih sad premotao film i vratio, ne bih reagovao drugačije, ali mislim da bi Vujošević reagovao drugačije. On to ne bi ponovo uradio i znam da mi želi sve najbolje. Mislim da čitav taj događaj nema veze sa mnom, da to nije moja greška… Dule mi se izvinio odmah u svlačionici nakon utakmice.

Tokom čitave sezone trener Partizana Duško Vujošević konstatno je pričao o teškoj materijalnoj situaciji u klubu. Kako to izgleda u praksi, otkriva reprezentativac Srbije koji ne krije da su igrači dobili tek jendu mesečnu platu:

„Najmlađima pomažu stariji igrači, Saša Pavlović, Tepić, Milosavljević… Oni su potpuno sami, Šalić u jednom momentu nije imao ni za hranu. Delili smo jednu stipendiju da bismo imali tek toliko da preguramo. To je prijateljstvo koje Partizan čini jedinstvenim“, kazao je Bogdanović koji je želeo da stavi tačku na sve priče da je kao klinac bio navijač Crvene zvezde:

„Nije tačno da sam ikad navijao za Zvezdu. Kada smo igrali u Železniku, pre zagrevanja sam malo šutirao na koš, a iz publike čuo kako mi dobacuju:“Ti si naš, znamo mi to“. Uvek sam gledao Partizanove mečeve, imam slike iz tog perioda. Jednom sam išao na fudbalsku utakmicu Zvezda-Roma. Moguće da su me tad videli. Kao košarkaš odlazio sam i na Zvezdine utakmice, ali otkad znam za sebe ja sam navijač Partizana“, podvukao je Bogdan Bogdanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Pa ljudi momak nije rekao da bi prešao u Zvijezdu nego da bi otišao iz partizana, prvo pročitajte tekst pa komentarišite

    0
    0
    Odgovori
  2. A jel si skocio kada ga je zakucao Zigic? e onda ces znati ciji si…ja kao delija nikada nisam isao na partizanove utakmice, nikada nisam navijao za njega, ali u evropi nikada ni protiv njega vec ravnodusno…dokle god se nasladjujemo tudjem neuspehu izjedamo jedni druge…

    0
    0
    Odgovori
  3. NAPRAVIO BI BOGDANE KARDINALNU GRESKU KOJU TI GROBARI NIKAD NE BI OPROSTILI !
    IPAK JA SAM SIGURAN DA OD TEBE NIKADA NE BI MOGAO DA POSTANE CIGANIN !!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter