5
Fudbal

FOTO: Mundo deportivo

Klub sa Kosova pomaže Suarezu: Dođi da igraš kod nas za 1.500 evra, mi nismo u FIFA!

Objavljeno: 30.06.14 u 14:50

Ovo vam verovatno zvuči kao najčudnija ponuda poslednjih nekoliko godina na fudbalskom tržištu, ali je istinita – FK Hajvali sa Kosova poslao je ponudu Liverpulu o četvoromesečnoj pozajmici za Luisa Suareza! 

FOTO: Mundo deportivo
FOTO: Mundo deportivo

Kako prenosi britanski Telegraf, pozivajući se na kosovski list Sport plus, šestoplasirani klub u tamošnjoj Superligi poslao je Liverpulu ponudu od 30.000 evra, a Suarezu mesečnu platu od 1.500 evra za četvoromesečnu pozajmicu dok mu traje kazna.

Direktor Hajvalije Džavit Pacoli za Sport plus je potvrdio da ova vest nije šala iako tako zvuči.

“Suarez ne može da igra naredna četiri meseca pod pokroviteljstvom FIFA, a kako mi još uvek nismo država članica, verujemo da Urugvajac može da igra kod nas na Kosovu. Pripremili smo i ponudu za Liverpul od 30.000 evra i igraču platu od 1.500 evra mesečno, to je najviše koliko možemo da izdvojimo“, rekao je ozbiljni Pasolji i nastavio:

“Možda ovo nekome zvuči kao smejurija, ali to je sve što možemo da učinimo u našoj moći. Ako Suarez želi da se bavi fudbalom naredna četiri meseca, dobrodošao je na Kosovo. Nismo u FIFA i to bi možda bilo idealno za njega“, rekao je direktor tog kluba Džavit Pacoli.

Uključite se u debatu i dajte svoj komentar na ovu zanimljivu i donkihotovsku ideju malog kluba sa Kosova…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter