0
Odbojka

Nova ubedljiva pobeda odbojkaša protiv Bugara

Objavljeno: 29.06.14 u 21:40

Odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Bugarske sa 3:0, po setovima 25:23, 25:21, 25:14, posle jednog sata i 16 minuta igre u meču 10. kola Svetske lige odigranom u niškom Čairu.

odbojkasi-u23

Od početka meča bilo je jasno da naši igrači imaju daleko veći motiv pošto im je za razliku od Bugara ostala šansa za plasman na završni turnir, ali su protivnici u prva dva seta ipak uspeli da pruže veoma snažan otpor, za razliku od poslednjeg kada su se potpuno predali.

Kao po običaju najubojitiji u našem timu bio je Atanasijević sa 18 poena, a vrlo dobri su bili i Uroš Kovačević sa osam odnosno Marko Podraščanin sa sedam poena.

Na tabeli grupe B vodeća je reprezentacija SAD sa 21 bodom, sledi Rusija sa 18, a Srbija ima 17. U poslednja dva kola naši odbojkaši će narednog vikenda u Novom Sadu i Beogradu ugostiti Amerikance i za siguran odlazak na Fajnal-siks su im potrebne dve pobede koje nose po tri boda odnosno od po 3:0 ili 3:1.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter