2
Domaći fudbal

Luković ostaje nedosanjan san, ali Zvezda pronašla novog štopera?!

Objavljeno: 29.06.14 u 12:11

Defanzivac ruskog Zenita Aleksandar Luković, koji ovog leta postaje slobodan igrač, gotovo sigurno se neće vratiti na Marakanu, pa bi Crvena zvezda mogla da se okrene Bogdanu Planiću iz OFK Beograda.  

lukovic

U odbrani, posle odlaska Dejana Kelhara, uz Savu Pavićevića je potreban štoper, a kako Lukovićeva primanja nisu mala, teško da će crveno-beli moći da ispune njegove uslove.

Ipak, na Marakani imaju alternativu, a u pitanju je Bogdan Planić (22), koji je prošle godine odigrao 29 utakmica i postigao jedan pogodak za OFK Beograd.

Međutim, Zvezda ne može da krene u kupovinu sve dok ne dođe do novca od prodaje igrača, a najveća zarada očekuje se od prodaje Darka Lazovića, koji je na meti Olimpijakosa.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Bogdan samo ako je lud može da ode u Zvezdu. To se graniči sa samoubistvom. Bolje da se vrati u Jedisntvo Puteve, tu će bar biti kući. Beži Planiću od prevaranata što dalje…..

    0
    0
    Odgovori
    • Ti Normalac si bas neki nenormalac kako mi se cini. Sta si bre poludeo, ko si ti da odredjujes gde ce neko igrati? Glupavi, iskompleksirani mali glodarcicu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter