1
Top News

Kazna za Suareza dve godine?

Objavljeno: 25.06.14 u 10:38

Napadač fudbalske reprezentacije Urugvaja, Luis Suarez, zbog ujedanja defanzivca Italije Đorđa Kjelinija, mogao bi da bude suspendovan na čak dve godine.

suarez-vilica

Iako Luis Suarez nije zaradio direktan crveni karton na terenu zbog svog neljudskog poteza, sasvim je sigurno da ga čeka žestoka kazna.

Sudija meča Urugvaj – Italija, Rodrigez Moreno nije video poražavajući potez napadača Liverpula, ali je uvek budno oko kamere zabeležilo čitav incident.

Kao što je poznato, prvi čovek FIFA, Batler, podržao je upotrebu video-tehnologije na ovom Svetskom prvenstvu, a ono što svetska kuća fudbala trenutno čeka jeste izveštaj delegata i sudija.

Prema važećim poslednjim informacijama, Luisa Suareza očekuje drakonska kazna, a FIFA je zatražila video snimak čitavog incidenta.

Pravila propisuju da se za ovakve prekršaje određuje kazna od 24 meča, a u najgorem slučaju – Suarezu preti zabrana igranja fudbalom od čak dve godine.

Odluka svetske kuće fudbala mora da se donese pre subote, kada će svoj meč za ulazak u 1/4 finala igrati Kolumbija i Urugvaj. Ukoliko, kako se očekuje, FIFA bude kaznila igrača Liverpula, to praktično znači da je on završio učešće na Mundijalu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter