0
Top News

Doviđenja Lamuši, Obala Slonovače ostala bez selektora

Objavljeno: 25.06.14 u 11:13

Nakon što se reprezentacija Obale Slonovače oprostila od učešća na Svetskom prvenstvu u Brazilu, pošto je sinoć poražena sa 2:1 od selekcije Grčke, francuski trener Sabri Lamuši prestao je da bude selektor ove afričke reprezentacije.

drogba-obala-slonovace

Porazom od Grka, selekcija Obala Slonovače završila je takmičenje već nakon grupe C, pošto nije izborila plasman u 1/8 finala završivši na tek trećoj poziciji sa samo tri boda iz tri meča.

Selektor ove afričke nacije, Sabri Lamuši, imao je ugovor do kraja Svetskog prvenstva koji mu je istekao navedenim porazom.

„Iskren da budem, nemam reči da opišem koliko sam razočaran i tužan. Obala Slonovače je prava fudbalska nacija, a ovim porazom smo rastužili sve stanovnike. Posle tolikog rada i žrtvovanja, svi smo veoma tužni“, rekao je Lamuši.

Lamuši je kormilo Obale Slonovače preuzeo je u maju 2012. godine, i to mu je bio prvi trenerski posao nakon kraja igračke karijere.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter