0
Top News

Di Marija: Srećan sam što ću pričati unucima da sam igrao sa Mesijem

Objavljeno: 25.06.14 u 14:21

Vezista argentinske reprezentacije i Real Madrida Anhel di Marija po ko zna koji put je naglasio da mu je čast što ima priliku da igra u istom timu sa Lionelom Mesijem. 

Mesi i Di Marija

Iako su u Primeri veliki rivali, Mesi i Di Marija odlično sarađuju u dresu Argentine sa kojom će u Brazilu pokušati da osvoje SP posle 28 godina.

Kada budem bio starac, sedeću s unucima i pričaću im kako sam igrao s Mesijem. Mislim da su mnogo sreće imali ljudi koji su igrali sa Maradonom, kao što je imamo i mi koji sada igramo sa Mesijem“, rekao je Di Marija, koji smatra da ekipa mora da igra za Mesija kao što je Argentina za Maradonu te čuvene 1986. godine u Meksiku.

“Kada smo poslednji put bili šampioni sveta, saigrači su izvukli najbolje iz Maradone, a sada mi moramo da izvučemo najbolje iz Mesija. U fantastičnoj je formi i nadam se da će ostati tako“,  dodao je Di Marija. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter