0
Ostali sportovi

Golferi sakupili 264 hiljade dinara za pomoć poplavljenima

Objavljeno: 23.06.14 u 10:15

Srpski golferi pokazali su još jednom svoju humanost. Na terenima golf kluba „Beograd“ na Adi Ciganliji održan je tradicionalni četvrti „Sava čelendž“, a sredstva prikupljena sa ovog turnira biće uplaćena za pomoć stanovništvu koje je pre mesec dana pogođeno katastrofalnim poplavama.

golf

„Veoma mi je drago što je odziv bio izvanredan. Ovom prilikom uspeli smo da prikupimo 264.000 dinara i ta sredstva biće uplaćena na namenski račun za pomoć poplavljenom stanovništvu. Zahvalio bih se još jednom svim učesnicima i sponzorima na učešću u ovoj uspešno urađenoj humanitarnoj misiji – rekao je predsednik golf kluba „Sava“ Ivica Suturović.

Podsećamo da je pre mesec dana i Golf asocijacija Srbije uplatila 2.3 miliona dinara na račun Vlade Srbije za pomoć ugroženima u poplavama.

Bruto pobednik četvrtog „Sava čelendž“ turnira je golfer iz Hrvatske Branimir Gudelj koji je ostvario rezultat od 34.

U A kategoriji najbolje neto rezultat imao je Dragan Šolak sa 37 poena. Isti broj poena ostvario je drugoplasirani Damir Baralić dok je 35 neto poena imao Aleksandar Helc na trećem mestu.

U B kategoriji viđena je najveća konkurencija – čak 37 takmičara. Najbolji je bio devetogodišnji Matej Stanić sa 42 poena. U pitanju je velika nada srpskog golfa i izuzetno perspektivni igrač, koji je nedavno imao odličan rezultat na juniorskom turniru u Bugarskoj. Drugo i treće mesto zauzeli su Dejan Simić i Milan Ratković sa po 40. U C kategodiji trijumfovao je Vladimir Milićević sa 47 neto poena. Drugi je bio Predrag Jeremić, a treću poziciju zauzeo je Ilija Stolica.

Pojedinačne nagrade dobili su Dragan Šolak i Maja Ilić koji su izveli najduže udarce, dok je Šolak takođe izveo udarac iz prve najbliži rupi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter