0
Odbojka

Miljković: Verujem da ću „Orlove“ gledati u Firenci

Objavljeno: 21.06.14 u 16:13

Nekadašnji reprezentativac Srbije Ivan Miljković veruje da će se “Orlovi“ plasirati na završni turnir Svetske lige.

miljkovic

Selekcija Srbije petog vikenda takmičenja gostuje Rusiji, a posle četiri startne pobede povezala je tri neuspeha.

“Pratim Svetsku ligu, a imam i plan da odem na završni turnir u Firencu, nadam se da ću videti reprezentaciju moje zemlje tamo“, naveo je Miljković.

Jedan od najboljih korektora u istoriji srpske odbojke ima 34 godine, a od dresa nacionalne selekcije oprostio se 2012. godine.

I dalje se osećam dobro, mislim da mogu da odigram na visokom nivou još dve godine. Videćemo posle toga šta i kako. Posle 15 godina karijere sam u situaciji da ne zavisim ekonomski od odbojke, igram zato što uživam u tome“, rekao je Miljković.

Posle početka karijere u Partizanu reputaciju je stekao u Lube Mačerati, potom je nastupao za Romu i Olimpijakos, a od 2010. je u Fenerbahčeu.

“Ne znam gde ću igrati naredne sezone, pregovaram sa Fenerbahčeom, ali ima određenih problema. Ovde sam proveo lepe četiri godine, međutim ima nekih glasina o problemima u pregovorima. Sve bi trebalo uskoro da se razreši“, zaključio je Miljković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter