0
Top News

Murinjo: Videćemo Milera protiv bolje organizovanih odbrana

Objavljeno: 20.06.14 u 13:45

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo pohvalio je partiju reprezentativca Nemačke Tomasa Milera u pobedi nad Portugalijom od 4:0, ali i dodao da će pravu vrednost napadača „pancera“ videti tek protiv mnogo boljih odbrana na šampionatu. 

Murinjo sp

Miler je protiv Portugalije postigao tri gola i trenutno je najbolji strelaca Mundijala, uz Arjena Robena i Robena van Persija, koji imaju utakmicu više.

“Voleo bih da vidim Milera protiv kompaktne odbrane, to bi bio odličan test za njega. Na Svetskom prvenstvu postoji veliki broj ekipa koje se mnogo bolje, čvršće i organizovanije brane“, rekao je Murinjo.

Miler je na prošlom SP u Južnoj Africi kao debitant postigao pet golova i osvojio „Zlatnu kopačku“ , dok je ove sezone odigrao 51 utakmicu i 26 puta bio strelac za Bajern iz Minhena.

“On je neverovatno pokretan i ima jedinstven instinkt za davanje golova. U stanju je da pronađe mesto na terenu za koje niko drugi ne zna. Ipak, bez obzira na sve, mislim da Nemačka nema pravog napadača u reprezentaciji“, dodao je Murinjo.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter