0
Top News

Japan i Grčka podelili plen

Objavljeno: 20.06.14 u 08:49

U okviru drugog kola grupe C na Svetskom prvenstvu u Brazilu, fudbaleri Japana i Grčke noćas su podelili bodove odigravši 0:0.

Japan-Grcka

Meč „prežaljenih“ ekipa Grupe C, završen je podelom plena. Utakmica je odigrana u gradu Natal, na stadionu Estadio das Dunas, a nešto manje od 40.000 gledalaca nije imalo prilike da vidi ni f od fudbalske magije.

Najzanimljiviji detalj na susretu viđen je u 38. minutu kada je sudija iz El Salvadora, Žoal Agular, nasatvio praksu arbitara sa ovog Svetskog prvenstva i pokazao crveni karton. Napolje je morao reprezentativac Grčke, Kcuranis, zbog drugog žutog kartona.

U nastavku meča Japan je imao terensku inicijativu, ali nije uspeo da matrijalizuje brojčanu nadmoć na terenu.

„Morali smo da nađemo način da pobedimo na ovom meču, po svaku cenu. To je ono zbog čega smo trenirali čitave nedelje. Završili smo tako što su igrači menjali mesta na terenu previše. A radeći to, nadali smo se da ćemo dobiti dodatnog prostora na terenu, pošto su se Grci povukli nakon crvenog kartona“, rekao je Zakeroni, selektor Japana posle meča.

Obe ekipe i dalje imaju teoretske šanse za plasman u narednu fazu takmičenja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter