0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Izmene u atletskoj reprezentaciji na EP

Objavljeno: 20.06.14 u 15:53

Na jučerašnjem sastanku trenera i rukovodstva ekipe napravljene su male promene u sastavu reprezentacije na predstojećem Ekipnom prvenstvu Evrope u Rigi. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nemanja Kojić nažalost zbog bolesti i visoke temperature neće biti u mogućnosti da trči 800 metara, već će ga zameniti Goran Nava, koji će trčati i 1500m.

Amela Terzić prvog dana trčaće 800m i 3000m, a drugog dana 1500m.

“Očekujem veliku borbu na 800m, jer su došle i brže atletičarke od mene. Raspored trka je dobar i imaću pauzu od sat vremena. Fizioterapeuti su tu za oporavak, trener  i cela ekipa je uz mene, tako da se nadam ćemo sakupiti što više bodova“, rekla je Terzićeva.

Takođe je odlučeno da će Ivana Španović takmičiti u četiri discipline: skok udalj, troskok, 100m i štafeta 4*100m.

Umesto Milana Ristića na 100 metara trčaće Strahinja Jovančević, kako bi Ristić imao priliku da se odmori do nedelje i svoje trke na 110m prepone.

Ovim odlukama nadamo se što većoj mobilizaciji ekipe i izvlačenju maksimuma od svih atletičara, kako bi imali što veće šanse za ulazak u prvi ligu Evrope.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter