0
Ostali sportovi

Savić: Neće biti lako protiv Australije

Objavljeno: 19.06.14 u 21:26

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić posle današnjeg četvrtfinalnog duela Svetske lige u kojem je naš tim savladao Kanadu složio se da se kod njegovih izabranika osetio blagi umor.

vaterpolo

„Tek očekujem da bude umora. Sada nas čeka meč sa Australijancima sa kojima smo trenirali nekoliko dana u Beogradu. Trebalo bi da nastavimo sa dobrim rezultatima. Neće biti lako jer ponavljam očekujem da i sutra imamo problema sa svežinom. Ali za ovaj stadijum priprema sve je to planirano“ – kazao je Savić.

Nije bilo dileme oko pobednika, ali Filip Filipović kaže:

„Ovo nam je bila priprema za polufinale i nismo dobro odigrali odbranu. Primili smo 11 golova i to je mnogo za ovakvu utakmicu. Znamo Australiju, odlični plivači, biće fizički jako teško. Videćemo.“

Golman Branislav Mitrović:

„Idemo dalje, nastavljamo sa napornim treninzima i zbog toga su možda ovakvi rezultati. Australija je ozbiljan protivnik, polufinale uvek teško i neizvesno. Tako će da bude i sutra.“

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter