0
Top News

Niko Kovač: Nema mesta slavlju

Objavljeno: 19.06.14 u 11:29

Posle ubedljive pobede nad Kamerunom rezultatom 4:0, selektor nacionalnog tima Hrvatske Niko Kovač zatražio je od svojih sunarodnika i igrača da eliminišu svaki pedalj eventualne euforije.

niko-kovac

„Moram da čestitam svojim igračima, odigrali su sjajan meč. Mogli smo možda da damo još koji gol, ali daleko od toga da sam nezadovoljan. Uslovi za igru su bili teški, ja sam jedva uspevao da sedim i stojim pored aut-linije,  zamislite kako je onda bilo igračima koji su trčali. Nećemo slaviti, čeka nas ozbiljan protivnik. Videćemo šta možemo da uradimo protiv Meksika“, rekao je Kovač.

Selektor reprezentacije Hrvatske svestan je snage Meksika koji je uspeo da odoli prvom favoritu Mundijala, seleciji domaćina, pošto je remizirao sa Brazilom rezultatom 0:0.
„Meksikanci su već pokazali da poseduju ogroman karakter. Jasno se vidi da ih nosi patriotizam. Nama to nije strano, jer tako igramo i mi sami. Oni igraju izuzetno agresivan fudbal, konstano vrše presing na poslednju liniju, ali su ranjivi u odbrani. Nadam se da ćemo s našim igračima uspeti da rešimo utakmicu u našu korist“, zaključio je Kovač.Poslednju utakmicu grupne faze „kockasti“ igraju 23. juna na stadionu Pernambuko u Risifeu sa početkom od 22:00 sata.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter