0
Top News

Murinjo: Pepe je zaslužio isključenje, on nije Portugalac

Objavljeno: 18.06.14 u 08:43

Trener Čelzija, Žoze Murinjo, ljutito je komentarisao dešavanja prvog meča njegove repreznetacije Portugalije na SP u Brazilu u kojem je ovaj tim do nogu potučen od Nemačke.

Žoze Murinjo

Nakon uvodnog debakla, Portugalci su bili nezadovoljni odlukom srpskog sudije Mažića da Pepeu dodeli crveni karton nakon duela sa Milerom. Ipak, bivši trener Reala iz Madrida ocenio je da je naš arbitar doneo ispravnu odluku i „opleo“ je po nekadašnjem igraču:

„Pepe je zaslužio isključenje. On nije Portugalac i zbog toga bi trebalo još više da pazi kako se ponaša“, u svom posebnom stilu kazao je „Gospodin Posebni„.

Pepe, koji je inače rođeni Brazilac ali igra za nacionalni tim Portugalije, svoj sukob sa Murinjom „neguje“ od ranije. Naime, je Murinjo predvodio španskog giganta, Pepe je javno podržao Kasiljasa koga je „Posebni“ preselio na klupu za rezeve. Sadašnji šef struke Čelzija, očigledno, to mu nije oprostio.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter