0
Odbojka

FOTO:STARSPORT

Kolaković: Protiv Rusije idemo na pobedu

Objavljeno: 17.06.14 u 09:14

Selektor odborjkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković najavio je da će naša reprezentacija pokušati da trijumfom protiv „zbornaje komande“ nadomesti poraz od SAD u Svetskoj ligi.

FOTO: www.cev.lu
FOTO: www.cev.lu

Srbija će sa Rusijom svoje prvi meč odigrati u petak 20. juna,  a drugi duel je na repertoaru u subotu 21. juna. Oba susreta igraće se u terminima od 14:00 sati.

„Bilo je teško gostovanje u Americi, ali to smo i očekivali. Nadali smo se da ćemo imati više bodova, ali smo naišli na odličnog protivnika. Naročito je drugi meč bio vrhunski, ali nažalost nismo uspeli da osvojimo više od boda“, istaka je Kolaković.

„Probaćemo da to nadomestimo protiv Rusije, koja nam je i direktni konkurent za prolaz na finalni turnir“, dodao je selektor našeg nacionalnog tima.

Srbija je prošlog vikenda poražena u oba meča protiv SAD u Čikagu.

„Imamo dve promene u sastavu, fizički iscrpljenog Alekse Brdjovića zameniće Vlado Petković. Biće nam neophodno njegovo iskustvo u takvim susretima. Pored toga, Nenad Majstorović koji jedini uz Aleksandra Atanasajiveća nema nikakvu izmenu je poprilično umoran, a nama je neophodna svežina i iskustvo Nikole Rosića za naredne duele“, kazao je Kolaković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter