0
Ostali sportovi

Savić objavio spisak ‘delfina’ za završni turnir SL

Objavljeno: 14.06.14 u 10:35

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić odredio je sastav za učešće na završnom turniru Svetske lige u Dubaiju, gde njegovi izabranici brane titulu.

38

Nakon završnih treninga na Tašmajdanu najbolji srpski vaterpolisti u subotu u 13 sati putuju u Dubai, a na Savićevom spisku su sledećih 13 igrača: Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Dušan Mandić, Živko Gocić, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Duško Pijetlović, Slobodan Nikić, Dušan Marković, Nikola Rađen, Filip Filipović, Andrija Prlainović i Stefan Mitrović.

„U sastavu nema Milana Aleksića zbog problema sa zubom. Nije trenirao i ocenili smo da je bolje da ostane u Beogradu da se oporavi, a zameniće ga Dušan Marković. Turnir će biti bez odmora, u šest dana šest utakmica. U grupi su Kina, Crna Gora, bez sumnje najteži rival, i Brazil. Zadovoljan sam urađenim i u Americi i u ovih nekoliko dana u Beogradu“, izjavio je Savić.

On je dodao da će nacionalni tim, kao i uvek, jurišati na visok plasman.

„Osvajali smo više puta Svetsku ligu, i sada želimo visok plasman, ali još više da vidimo u kakvoj smo formi, jer ipak je prava kruna sezone Evropsko prvenstvo u Mađarskoj“, zaključio je Savić.

Pored Savića, u stručnom štabu su treneri Žarko Petrović, Uroš Stevanović, Vladimir Pavlović, Stefan Ćirić, Aleksandar Janik, lekar Vladimir Harhai, fizioterapeut Vladimir Radović i tim menadžer Goran Čanković.

Završni turnir Svetske lige za vaterpoliste igra se u Dubaiju od 15. do 21. juna.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter