0
Top News

Kasiljas: Moja krivica je najveća

Objavljeno: 14.06.14 u 12:54

Kapiten i golman španske reprezentacije Iker Kasiljas preuzeo je odgovornost za ubedljiv poraz od Holandije na startu Mundijala rezultatom 5:1. 

BqCUa4PIEAEU78v

Holanđani su nakon preokreta deklasirali svetske prvake, pa Španci moraju da pobede Čile u narednom kolu kako bi ostali u trci za narednu rundu. Čile je savladao Australiju sa 3:1 i ima tri boda kao i Holandija.

“Pravi je trenutak da zaćutimo i osvrnemo se iza sebe, ali da mislimo samo na naredno finale sa Čileom. Izvinjavamo se svim našim navijačima, ali moja odgovornost je najveća. Kritika nam sada neće pomoći, potrebno je da dobijemo podršu u teškom trenutku i da pobedimo Čile. To ne znači da bežimo od odgovornosti, naprotiv, ja prvi nisam bio na svom nivou i prihvatam sve, ali ne sada“, rekao je Kasiljas.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter