0
Top News

FOTO: STARSPORT

Kakva čast! Mažić sudi Nemcima i Portugalcima!

Objavljeno: 14.06.14 u 15:46

Srpski internacionalni arbitar Milorad Mažić i njegovi pomoćnici Dalibor Đurđević i Milovan Ristić sudiće derbi utakmicu prvog kola Svetskog prvenstva između Nemačke i Portugala. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ovaj meč na programu je u ponedeljak od 18 časova, na Areni Fonta Nova, na istom stadionu gde je Holandija deklasirala Španiju.

Zanimljivo, Mažić je prvi srpski sudija na Mundijalu posle 24 godine, pošto je Zoran Petrović prethodno vodio mečeve u Italiji 1990. 

Posle pojedinih sumnjivih odluka na dosadašnjim mečevima između Brazila i Hrvatske, Meksika i Kameruna i Španije i Holandije, jasno je da će srpski arbitar pred sobom imati težak zadatak da se izbori sa pritiskom, naročito kada se uzme u obzir kakve dve reprezentacije se sastaju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter