0
Top News

Joakim Lev: Pobedićemo Portugaliju

Objavljeno: 14.06.14 u 22:36

Selektor reprezentacije Nemačke, Joakim Lev, uveren je da će njegovi izabranici imati dovoljno kvaliteta da pobede Kristijana Ronalda i drugove.

Joakim Lev

Selektor Nemačke Joakim Lev smatra da će meč sa Portugalijom biti težak, ali da će njegova ekipa slaviti.

Oni su na rang listi odmah iza nas i oni nisu samo Ronaldo. Portugal je više nego opasan tim, veoma tvrd orah. Oni su ekipa koja igra čvrsto i pametno, poseduju enorman kvalitet“, rekao je Lev uoči derbija.

Nemački stručnjak svestan je da, praktično, ne postoji način na koji bi njegovi „Panciri“ mogli da zaustave najboljeg fudbalera sveta, Kristijana Ronalda:

„Znamo da Ronalda nikako ne možete da zaustavimo u potpunosti. On će uvek praviti razliku na terenu. On je fudbaler koji postiže po 50 golova u sezoni. Ali, gledali smo mnogo snimaka, znamo kako trči, kako se kreće, kako voli da se „potkrade“ iza odbrambenih igrača. Moraćemo timski da ga zaustavimo„,

istakao je Lev. Reprezentacije Nemačke je, od 2006. godine, postala pravi „penicilin“ za Portugaliju. Na pomenutom SP 2006. godine „Panciri“ su savladali ovog rivala u borbi za treće mesto.

Nakon toga, dve godine kasnije na EP, Nemci su takođe skinuli skalp Portugaliji, a potom i na startu narednog Evropskog prvenstva 2012. godine Nemci su ponovo imali više uspeha.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter