0
Odbojka

Atanasijević: Kao da smo s Marsa pali!

Objavljeno: 14.06.14 u 18:10

Odbojkaš Srbije Aleksandar Atanasijević izjavio je danas da je reprezentacija u utakmici protiv SAD u Svetskoj ligi odigrala „kao da je pala s Marsa“.

aleksandar-atanasijevic

„Zaslužili smo da izgubimo sa još većom razlikom. Odigrali smo katastrofalan meč, nijedan element nam nije išao, kao da smo pali s Marsa. Moramo da razmislimo šta se dešava, da se restartujemo, da počnemo da razmišljamo o tome da nismo velika ekipa, već da smo tim koji igra dobro ako igra samo kao tim“, rekao je Atanasijević.

Odbojkaši Srbije izgubili su noćas u Čikagu od selekcije SAD sa 0:3 (28:30, 20:25, 16:25), u prvoj utakmici trećeg vikenda Grupe B i pretpreli prvi poraz ove sezone u Svetskoj ligi.

Naredna utakmica igra se u 2 časa posle ponoći ponovo i Čikagu.

„Nadam se da ćemo da pružimo bolju partiju, psihički je teško vratiti se posle ovakve ‘pegle’. Značiće nam još jedan dan da se priviknemo na vremensku razliku. Ovo je bilo katastrofa, zakasnili smo na zagrevanje, totalno rasulo. Ovo nam je za nauk, nadam se da ćemo da pružimo bolju partiju i da pobedimo“, naveo je Atanasijević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter