0
Fudbal

Meksiku prijala kiša: Peralta presudio Kameruncima (VIDEO)

Objavljeno: 13.06.14 u 20:00

U prvoj utakmici drugog dana takmičenja na Svetskom prvenstvu u Brazilu, Meksiko je u okviru A grupe sa minimalnih 1:0 savladao Kamerun golom Peralte u 61. minutu.

eto samjuel

Meksiko (5-3-2): Očoa – Agvilar, Rodrigez, Markez, Moreno, Lajun – Erera, Vaskez, Gvardado – Peralta, Dos Santos.

Kamerun (4-3-3): Itanđe – Đegue, N’Kulu, Šeđu, Asu-Ekoto – M’Bija, Song, Eno – Mukanđo, Eto, Čupo-Moting.

Posle prvog poluvremena u kome nije bilo golova (bar ne onih priznatih, jer su tri poništna zbog ofsajda) Meksiko je u 61. minutu stigao do vođstva. Posle sjajne akcije „sombrerosa“, Dos Santos se našao sam pred golmanom Itanđeom, ali je njegov šut Kamerunac odbranio, ipak lopta se odbila do Peralte kome nije bilo teško da pogodi prazan gol. Meksiko vodi sa 1:0.

Do kraja utakmice viđene su dve stopostotne šanse sa obe strane. Prvo su Kamerunci u 90. minutu imali veliku šansu preko Mukanđea, ali je njegov odličan šut glavom fenomenalnom paradom zaustavio golman Očoa. U 92. minutu Meksiko je mogao i do drugog gola, ali se Čičarito obrukao, pošto je sa svega pet metara neometan promašio ceo gol.

U prvom meču grupe A odigranom u četvrtak Brazil je sa 3:1 savladao Hrvatsku, i sada „karioke“ i  „sombrerosi“ imaju po tri osovjena boda, dok su Hrvatska i Kamerun bez poena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter