0
Top News

Mesi: Sanjam o finalu s Brazilom

Objavljeno: 11.06.14 u 15:41

Jedan od najboljih igrača sveta, reprezentativac Argentine Lionel Mesi nada se da će u finalu predstojećeg Svetskog prvenstva odmeriti snage sa selekcijom domaćina, Brazilom.

lionel mesi

Fudbaler katalonske Barselone dodao je da mu nikako ne bi smetalo ukoliko bi za trofej igrao sa nekom drugom reprezentacijom. Ipak, duel sa Brazilom bi za ovog momka ipak bio nešto više od fudbala.

„Ostvario bih jednu od životnih želja kada bih se domogao finala Svetskog prvenstva. Iskreno verujem da sa Argentinom mogu to da ostvarim. Bilo bi da igramo predivno da igramo u finalu sa Brazilom. Sastao bih se saigračem iz Barselone, Nejmarom. Ipak, daleko od toga da bih se bunio kada bi u finalu igrao sa nekim drugim protivnikom“, poručio je Mesi željan prestižnog pehara, jedinog priznanja koje mu nedostaje kako bi kompletirao svoju ekstremno uspešnu karijeru. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter