0
TimeOut

Bookie – Jedinstvena besplatna igra sportskog klađenja (FOTO)

Objavljeno: 10.06.14 u 16:26

Novi vid sportskog klađenja – Bookie omogućava virtuelno klađenje na prave mečeve, sa realnim kvotama, uz pomoć virtuelnog novca.  

lopta-novac

Bookie virtuelna kladionica je Android aplikacija za sportsko klađenje koja omogućava jednostavno i besplatno klađenje na fudbal, tenis, košarku, hokej na ledu, američki fudbal, bejzbol, ragbi, rukomet i odbojku. Ono što trenutno najviše zanima sve ljubitelje fudbala je Svetsko Prvenstvo u Brazilu, a Bookie omogućava klađenje na sve utakmice.

Pomoću ove jedinstvene igrice korisnik može da postavi ulog i prati svoje tikete putem mobilnog telefona, kao i da prati uživo rezultate svih liga. Igrač dobija virtuelni novac kada pogodi sve utakmice sa tiketa, pozivajući prijatelje da igraju igru ili ispunjavajući specijalne ponude – uloguje se putem svog Fejsbuk profila, takmiči sa drugim kladioničarima i isproba još puno zanimljivih opcija!

Bookie pruža korisnicima mogućnost da dožive besplatno virtuelno klađenje – bez pravih novčanih gubitaka. Samim tim je ova zabavna igrica odličan način za odvikavanje od pravog klađenja!

Preuzimanje aplikacije možete uraditi OVDE.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter