0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Srbija bolja od SAD rukometnim rezultatom

Objavljeno: 08.06.14 u 16:22

Još jedna poeda. I u trećoj utakmici na pripremama u Americi Srbija je na Univerzitetu Berkli pobedila domaću selekciju, i to rezultatom koji više luči na rukometni – 18:15 (4:1,3:5, 8:6, 3:3). Najraspoloženiji za igru bio je naš centar Nemanja Ubović, strelac pet golova, Filip Filipović je postigao tri, Andrija Prlainović, Duško Pijetlović, Dušan Mandić i Miloš Ćuk po dva, Nikoloa Dedović i Slobodan Nikić po jedan. 

savic-vaterpolo-srbija

Srbija je u prvoj četvrtini bila apsolutno bolji rival. Početkom druge naša selekcija je povela 5:1. Tada se razigrao Boven i najviše zahvaljujući njemu na veliki odmor je Srbija otišla sa minimalnom prednošću 7:6. U trećih osam minuta prava goleada – postignuto je 14 pogodaka. U poslednjih osam minuta Amerikanci su ugrozili pobedu. Kod našeg vodjstva 16:15 iz dva pokušaja nisu uspeli da realizuju peterac. Bilo je to dva minuta pre kraja. U naredna dva napada Ubović i Filipović su potvrdili pobedu.

Za Amerikance su golove postigli: Boven 6, Bonani 4, Man i Samjuels 2 i Kliri.

Poslednji meč se igra u nedelju u ponoć na Stenford univerzitetu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter