0
Auto Moto

Borković startuje 12. u Moskvi

Objavljeno: 07.06.14 u 17:59

Opet maler sa automobilom… Srpski automobilista Dušan Borković zauzeo je 12. mesto u kvalifikacijama pred šestu rundu Svetskog šampionata turing automobila u Moskvi. Borković je uspeo da se probije u drugi deo kvalifikacija tako što je za pet stotinki nadmašio Toma Koronela, koji takođe vozi Ševrolet Kruz, ali u nastavku zbog problema sa automobilom nije mogao da popravi svoje vreme. 

dusan-borkovic

Pol poziciju za prvu trku u Moskvi osvojio je vozač Sitroena i vodeći u generalnom plasmanu Hose Marija Lopes u vremenu od 1:38.651 minuta. Iza njega su vozači Honde Gabrijele Tarkvini i Tijago Monteiro, ispred Sebastijana Leba u Sitroenu i Toma Čiltona, koji vozi privatni Kruz. Branilac titule Ivan Miler startovaće sa šestog mesta, a pol poziciju za drugu trku osvojio je Borkovićev timski kolega Ugo Valente, koji je imao deseto vreme u kvalifikacijama.

Prva trka u Moskvi vozi se u nedelju od 11.15, dok je druga na programu od 12.25.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter