4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UEFA: Zvezda izbačena iz Evrope!

Objavljeno: 06.06.14 u 17:13

Najcrnji moguće scenario se i ostvario… UEFA je donela odluku da Crvenu zvezdu izbaci iz evropskih takmičenja u sezoni 2014/2015, zbog nepoštovanja pravila i finansijskih fer plej propisa. Rok za žalbu Arbitražnom sudu u Lozani je 10 dana.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Nažalost armije Zvezdinih navijača, šampion Srbije diskvalifikovan je i neće moći da učestvuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Loše vesti stigle su direktno iz kancelarije UEFA, u vidu saopštenja objavljenog na njihovom sajtu.

Delegacija zadužena za finansijsku kontrolu klubova, koja situaciju u Zvezdi razmatra od aprila, donela je posle dva meseca odluku o jednogodišnjoj suspenziji. To je najblaža kazna, jer je zabrana mogla da ide i do tri godine.

UEFA će najverovatnije pokrenuti istragu i protiv Fudbalskog saveza Srbije u narednih nekoliko dana, takođe zbog kršenja pravila u okviru regulacija licenciranja, što je usko povezano sa izdavanjem licence Crvenoj zvezdi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. pu grobari….
    sta rec….
    mi mozda nismo imali da platimo, al ne shvatam zasto se neko raduje sto nece zvezda ic u ligu evrope… umjesto da svi budemo zadjedno i da se molimo da sto vise klubova iz Srbije bude tamo “mi“ samo gledamo kako nece oni ic a mi cemo ic pa aj sad da ih malo sprdamo…
    ne vidim tu nikakvo rjesenje i ne mogu shvatiti takvo ponasanje sve da i hocu..
    mozda nekome bude glup ovaj komentar al to smo mi… Srbi!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter