0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

Matić i Ilić: Uz podršku navijača do pobede (VIDEO)

Objavljeno: 06.06.14 u 15:51

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Vladan Matić pozvao je danas publiku u Nišu da pomogne nacionalnom timu kako bi zabeležio dobar rezultat protiv Češke u prvom meču baraža za Svetsko prvenstvo u Kataru 2015. godine.  

FOTO: RSS
FOTO: RSS

„Podrška sa tribina nam je jako bitna i siguran sam da će hala biti ispunjena, a da će nam publika biti vetar u leđa koji nam je potreban da ostvarimo dobar rezultat i plasman na Svetsko prvenstvo. Naravno, ostaje nam revanš, ali u subotu treba da napravimo dobar temelj za taj drugi meč“, rekao je Matić na konferenciji za medije u Nišu.

Kapiten „orlova“ Momir Ilić istakao je da podrška Nišlija nikada nije zakazala kada je reprezentacija u pitanju.

„Igrači obožavaju da igraju u takvom ambijentu i verujem da će i u subotu biti tako, jer to zaslužujemo. Imamo dobru atmosferu, svoj cilj, a to je odlazak na Svetsko prvenstvo. Važno je da sačuvamo kontinuitet igranja na velikim takmičenjima. Protivnik je jako dobra ekipa, ali se uzdamo u naš kvalitet i očekujem dobru igru, da pokažemo publici da vredimo i da joj se pobedom zahvalimo na podršci“, rekao je Ilić.

Sav prihod od prodatih karata sa meča u Nišu biće uplaćen za pomoć rukometnim klubovima sa poplavama postradalih teritorija.

Utakmica Srbija – Češka igra se sutra od 21 sat u hali Čair u Nišu, a revanš je na programu za sedam dana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter