3
TimeOut

FOTO: STARSPORT

Čović: Nikada nisam prvi udario, ja sam ovde žrtva! (VIDEO)

Objavljeno: 04.06.14 u 14:53

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović potvrdio je da je bio kod TV Kopernikus u utorak uveče, ali demantuje da je napao novinara Dejana Anđusa. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Izneta je lavina neistina. Tačno je da sam otišao tamo, ali o svim drugim detaljima neću da pričam. Nikada u životu nisam nekoga udario prvi. Ovo nema veze sa Crvenom zvezdom, iako je Anđus koristio i KK CZ i FK CZ za napade na mene, od trenutka kad sam mu rekao da ne moze da reketira trenera Zvezde. Nijednog trenutka nisam imao animozitet prema njemu. Javne kritike dopuštam, ali ne i laži i medijsku harangu na mene i porodicu. Svako ima pravo da se brani, a Anđus i ja ćemo o tome raspravljati na odgovarajućem mestu“, rekao je Čović.  

Napad na Anđusa osudili su Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Udruženje novinara Srbije (UNS) i zatražili da policija hitno istraži incident.

“Možda NUNS nije imao nameru ali ovo je prejudiciranje. Sinoćnja emisija je iskorišćena od strane (Dejana) Anđusa i (Milovana) Jovanovića za napade na mene i moju porodicu. Prvi napad na mene je u emisiji, a drugi posle emisije. Očekujem da pravna drzava radi svoj posao. Bezbednost svih građana garantovana Ustavom“, rekao je Čović. 

Podsetimo, novinar TV Kopernikus Dejan Anđus poručio je da nema ništa protiv fizičkog obračuna i da očekuje da državni organi rade svoj posao.

hotsport.rs/tanjug

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. andjus pokusava da kreira politiku i fk , i kk Crvena Zvezda i to sve preko svoje emisije i preko 2 gosta koja jedino kod njega gostuju na tv-eu.Daleko od toga da nesto previse podrzavam Covica ali neko je morao da mu stane na put i neka je jer taj Andjus misli da je najpametniji u ovoj zemlji i da on sve svere zivota najbolje poznaje.

    0
    0
    Odgovori
    • Izvini, a kako jedan novinarčić jedne marginalne televizije za koju malo ko zna i da postoji, može da kreira politiku jednog velikog fk i kk???
      Hajde da svako prebija novinare kada mu se ne svidi neki tekst ili izrečeno mišljenje… Izgleda da je to vreme ponovo došlo. Ako su u pitanju uvrede ili šta god, neka ga tuži, jer je ovo „pravna“ država na koju se Čović poziva i u kojoj je na nekoj vlasti… Za ovo bi MORAO da odgovara…

      0
      0
      Odgovori
  2. Ali izjava: Očekujem da pravna drzava radi svoj posao. Bezbednost svih građana garantovana Ustavom“, rekao je Čović,
    ahahahahahahaha Pa da ikakvo pravo i zakon u ovoj državi postoji, ti bi bio u mardelju odavno… Kakva smo mi tragedija od države!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter