0
TimeOut

Ovo o Slaviši Stojanoviću još niste čuli! (VIDEO)

Objavljeno: 02.06.14 u 18:49

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović osvojio je srca navijača osvajanjem titule posle dugih sedam godina, ali je prethodnih dana aktuelna i njegova sasvim druga strana ličnosti – u ulozi gitariste, ljubitelja muzike i rok ‘n’ rola. 

Stojanovic i Bajko

On je za sajt redstarbelgrade.info odgovorio na zanimljiva pitanja u vezi sa njegovim interesovanjima prema muzici i hobiju van granica fudbalskog terena. Iako je i u emisiji kod Ivana Ivanovića oduševio svojom izvedbom pesme Jovano, Jovanke, priznaje da nije zadovoljan svojim izdanjem.

Moram da priznam da ja nisam oduševljen, grešio sam dosta ali imao sam i objektivnih razloga za to… Nisam skroman, jednostavno znaju i moji prijatelji kako sviram tu pesmu, ali pojavio mi se i bol u ruci zbog kog nisam mogao dobro da ‘hvatam’, ali obećao sam da ću svirati i morao sam“, otkrio je Slaviša Stojanović uz priznanje da nije stigao da ode ni na jedan koncert tokom sezone, pošto je sve podredio cilju osvajanja titule.

“Ipak, sada jedva čekam Ajron Mejden, njih ću morati da odgledam“, dodao je Slaviša Stojanović.

Trener crveno-belih otkrio je potom svojih pet omiljenih muzičkih albuma. EKV je na posebnom mestu u njegovom srcu, o kom planira i da izda knjigu.

EKV je meni na posebnom mestu, „Ljubav“ kao omiljeni album. Onda „Paket aranžman„, zatim The Cure baš volim i ne bih mogao da se opredelim, pa od njih „Greatest hits„… Metallica „… and Justice for All“ i Depeche mode – „Music for the masses„, ovako iz glave na brzinu, albumi koji su mi uvek pri ruci i koje uvek mogu da slušam“, rekao je Stojanović i nastavio priču o Ekatarini Velikoj o kojoj je već ranije pisao u svojoj knjizi.

Napisana je i druga koja treba uskoro da bude promovisana. Forsirano je da bude izdata u toku prvenstva što sam ja odložio, jer mi nije bilo prioritetno, knjiga se i prevela ovde. Fasciniran životom oko mene, poezijom Jovana Dučića i Milana Mladenovića, prionuo sam na pisanje. 

Na pitanje da li je ljubitelj boemske muzike, otkrio je da voli Tomu Zdravkovića, ali još više obradu njegove pesme na severnoj tribini ‘Da se vrati oni dani’.

Baš pesma koja se peva na tribini „Da se vrate dani“, obrada Tomine, omiljena mi je jer budi najveću emociju i uvek se naježim kad čujem da se peva sa Severa“, otkriva Stojanović.

U zaključku, Stojanović je potvrdio da je prijatelj sa mnogim muzičarima Zvezdašima, među kojima su Bajaga, Bora Čorba, Đule Van gog, Kiki Lesendrić, ali da ne namerava da gostuje na njihovim koncertima, već samo privatno da zasvira.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter