0
Ostali sportovi

Partizanovi klinci prvaci Evrope!

Objavljeno: 01.06.14 u 17:38

Partizanovi klinci su šampioni Evrope! Crno-belima nema ravnih na Starom kontinentu, u uzrastu do 14 godina. U finalu su bili bolji od Barselonete sa 16:14. Sve čestitke idu na adresu trenera Dragana Kozomare i njegovih izabranika koji su u četvrtfinalu savladali Barselonu 20:12, u polufinalu bili bolji od dubrovačkog Juga 26:13, a zatim na najbolji način zaokružili takmičenje.

VaterPoloKlubPartizanLogo

Novi prvaci Evrope za uzrast do 14 godina postali su sledeći igrači: Milan Bulajić, Andrej Gluščević, Andrej Barać, Aleksa Nešić, Aleksandar Timotijević, Petar Smiljević, Jovan Ćosić, Luka Mulić, Aleksa Cvetković, Luka Trajković, Arsenije Mitrović, Aleksa Mirković, Jovan Varda, Ivan Živojinović, Miloš Radić, Aleksa Šišaković i Jakša Bugarski.

Inače, Partizan je jedini tim iz Srbije koji je dobio pozivnicu za učešće na ovom turniru za igrače do 14 godina, na kome su osim Barselone i Barselonete, igrali još dva španska tima (Sevilja i selekcija Aragonije), hrvatski Jug, francuska Provansa i italijanska Florencija.

Kakvu budućnost ima Partizan… Seniorski tim, najmlađi u Evropi, je četvrti, a klinci šampioni. Ponoviće se Rim uskoro. Na osmu titulu se neče čekati kao na prethodnu 35 godina.

Biće uskoro ponovo ovako.

vk partizan

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter