0
Odbojka

FOTO:STARSPORT

Kolaković: Hrabri kada je potrebno

Objavljeno: 01.06.14 u 10:57

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je da je njegova ekipa bila hrabra, ali i strpljiva u meču protiv Rusije i da je zbog toga uspela da upiše još jednu pobedu u Svetskoj ligi.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Početak nije obećavao. Ruska reprezentacija je pokazala svoj kvalitet u prvom setu i u prvom delu drugog seta, tako da nije izgedalo da ćemo ovako lako izaći na kraj sa njima. Znali smo da je svaki poen važan, ali nismo kontrolisali njihov servis i nismo radili neke lake stvari koje bolje radimo na treningu, a komplikovane stvari smo jako dobro radili“, rekao je Kolaković nakon meča.

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je u Nišu selekciju Rusije sa 3:1 (21:25, 25:16, 25:18, 25:20) u drugoj utakmici drugog vikenda Grupe B Svetske lige.

Izabranici Igora Kolakovića su slabije odigrali samo prvi set, koji su izgubili sa 25:21, ali su potom do kraja meča dominirali i ni u jednom trenutku nisu dozvolili olimpijskom i evropskom šampionu da se vrati u meč.

„Bili smo hrabri kada je bilo potrebno, bili smo istrajni i vrlo strpljivi i na kraju moramo biti srećni – pet bodova iz Niša pred ovom publikom je puna kapa“, dodao je Kolaković.

Srbija je i u subotu pobedila Rusiju u Nišu, a sledećeg vikenda gostuje Bugarskoj.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter