0
Ostali sportovi

NHL: Rendžersi stigli do velikih 3-1 u seriji protiv Montreala (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.14 u 09:26

Sinoć je u Medison Skver Gardenu odigrana četvrta utakmica finala istočne konferencije Stenli kup plej ofa, a Njujork Rendžersi su sa 3:2 nakon produžetka pobedili Montreal Kenejdijense.

493823813_slide

Rendžersi su poveli u prvoj trećini preko Karla Hagelina. Kenejdijensi stižu do izjednačenja sredinom drugog perioda golom Fransoe Buliona, da bi pred kraj iste trećine Derik Bresard ponovo domaće doveo do prednosti.

Produžetak Montrealu golom na sam startu poslednje trećine doneo je Pi Kej Suban. Ipak, Rendžersi su bili ti koji su na kraju triumfovali i to zahvaljujući golu koji je postigao Martin Sent Luis,

Rendžersi u seriji protiv Montreala sada vode 3-1 i već u sledećem meču imaće priliku da reše pitanje plasmana u veliko finale Stenli kupa.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter