0
Auto Moto

FOTO: @DucaBorkovic (twitter)

Borković: Reci, podrži, spasi! Pomozi Srbiji

Objavljeno: 23.05.14 u 15:26

Srpski automobilista Dušan Borković i takmičari Svetskog šampionata turing automobila (WTCC) nosiće ovog vikenda u Salcburgu poruke podrške ugroženom stanovništvu u poplavljenim područjima Srbije. 

FOTO: @DucaBorkovic (twitter)
FOTO: @DucaBorkovic (twitter)

Borković će na predstojećem trkačkom vikendu u Austriji, na stazi Salcburgring, na svom Ševroletu ispisati poruke „Reci, podrži, spasi. Pomozi Srbiji“.

Akciji se odmah priključio njegov klupski kolega Francuz Hugo Valente koji je takođe izlepio svoj automobil.

“Ne mogu rečima da opišem podršku koju osećam ovde na svakom koraku. Svi vozači priključili su se akciji pružanja pomoći nastradalima u katastrofalnim poplavama koje su zadesile naš region. Podršku smo dobili od WTCC-a, kao i od Eurosporta koji će i u toku prenosa pominjati akciju prikupljanja pomoći. Animirao sam i ostale da se priključe ovoj velikoj humanitarnoj akciji, pa smo tako iz Srbije poneli i bedževe „Podrži Srbiju“ koje ovde delimo“, rekao je Borković.

Borković se nalazi na 12. mestu u generalnom plasmanu WTCC-a sa 15 osvojenih bodova.

Kvalifikacije su na programu u subotu od 14.30 sati, dok se u nedelju voze dve trke, u 10 i 13.45.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter