0
Ostali sportovi

NHL: Rendžersi u Montrealu razvalili Kenejdijense na otvaranju finala ‘istoka’ (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.14 u 08:12

Sinoć je u Montrealu započela finalna serija istočne konferencije između Kenejdijensa i Rendžersa, a Njujorčani su pokazali da će biti više nego opak rival, pošto su prvi meč rešili u svoju korist 7:2.

491748663_slide

Rendžersi su dominaciju najavili u prvoj trećini kada su u prih deset minuta golovina Martina Sent Luisa i Matsa Zukarela stigli do 2:0.

Nadu Kenejdijensima da mogu do povoljnijheg ishoda doneo svojim golom Rene Burk sredinom drugog perioda.

Međutim, gosti su silovito odgovorili i u poslednjem minutu druge trećine preko Krisa Krejdera i Breda Ričardsa povisli na 4:1. Nakon toga su se Kenejdijensi praktično predali, pa su ‘njujorški plavci’ u trećoj trećini golovima Rajana MekDonaha,Dereka Stepana i Rik Neša stigli do 7:1, a sve što su domaći još uspeli da urade je da koliko toliko ublaže prednost preko Larsa Elera.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter