4
TimeOut

Delije: 29 minuta ćutanja za Velibora Dunjića

Objavljeno: 18.05.14 u 11:55

U četvrtak je u Beogradu ubijen jedan od vođa navijača Crvene zvezde Velibor Dunjić, a njemu u večnu slavu Delije će prvih 29 minuta predstojeće utakmice sa OFK Beogradom posmatrati u tišini.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Navijačka grupa Delije Sever obaveštava sve navijače i simpatizere kluba da će na utakmici sa OFK Beogradom sever ćutati prvih 29 minuta. Molimo vas da ispoštujete stav grupe i podelite sa nama tugu i bol koju osećamo i prvih 29 minuta ne navijate!

Znamo svi da je titula na vidiku i da smo je mnogo dugo čekali, ali na žalost, neke stvari su ispred svega. Želimo da se na dostojanstven način oprostimo od našeg vođe, druga i brata i mislimo da je ovo pravi put. Nakon toga Delije će dati sve od sebe da titula konačno stigne kući!“ stoji u saopštenju Delija.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Нема ћутања за криминалца и наркомана. Само зутање за страдални народ.
    Нисам ћутао под Брозом на Северу, нисам ћутао под Слобом, нећу ни пред мафијом.
    Очистимо Север од криминалаца.
    Ветеран

    0
    0
    Odgovori
  2. Je li on ubijen u tuci navijaca dva kluba ili u obracunu mafije, narkomana? Ako treba da se cuti onda je to za zrtve poplava.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne vidim razlog da se ne peva zbog ubistva u mafijaškom obračunu…ako već nećemo da pevamo, onda treba da se ćuti 90 minuta zbog žrtava poplava!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter