Jedna od vođa navijača Crvene zvezde Velibor Dunjić (27) ubijen je noćas kod splava na Dunavskom keju, dok je njegova drugarica Mina Šobot (1987) ranjena.

Povezane vesti

FOTO:STARSPORT

FOTO:STARSPORT

Kako prenosi Kurir, Dunjić, koga je upucao za sada nepoznati napadač, umro je u vozilu u kojem je upucan na prakingu.

Dunjić se navodno u poslednje vreme udružio sa Milošem Delibašićem, koji se dovodi u vezu sa ubistvom Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića.

Dunjić je, prema izjavi jednog svedoka čija je provera bila u toku, trebalo da izvrši likvidaciju Filipa Koraća, desne ruke Luke Bojovića. Kada je pre nekoliko dana u Kostolačkoj ulici ranjen Marko Ševo (29) Jedan od navijača Crvene zvezde i Dunjićev prijatelj, Dunjić i Miloš Delibašić viđeni na mestu pucnjave. Prema podacima iz policije, meta je zapravo bio Delibašić.

Protiv Dunjića, koji je poznat po dilovanju droge i nasilju, podignuto je 40 krivičnih prijava.

Trenutno se protiv njega vodi pet sudskih postupaka, jedan u Višem sudu i četiri pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu, a iz zatvora je pušten nakon opšte amnestije. U zatvoru je bio zbog presude da je na splavu „Kalipso“ sa Urošem Avramovićem, takođe navijačem Crvene zvezde, teško povredio Andriju Čogurića.

Ranjena devojka je kolima prevezena u Urgentni centar i operacija je u toku.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.