Najvatreniji navijači crno-belih shvatili su u koliko teškoj situaciji se nalazi Vaterpolo klub JSD Partizan te su u tu svrhu organizovali akciju pomoći sedmostrukom prvaku Evrope koji se nalazi u nezavidnoj finansijskoj situaciji.

Povezane vesti

FOTO: VK Partizan

FOTO: VK Partizan

Saopštenje odnonosno pismo „Grobara“ prenosimo vam u celosti.

Grobari, Partizanovci, crno-bela bratijo, najtrofejniji klub u našem sportskom društvu Vaterpolo klub Partizan preživljava teške trenutke, najteže u istoriji. Naši vaterpolisti 25 puta su bili šampioni države, 23 puta su osvojili nacionalni kup, sedam puta su bili prvaci Evrope, dva puta su osvajali Superkup Evrope, Len kup, Kup pobednika kupova, Mediteranski kup, Evro inter ligu…

Mnogo puta su nam doneli radost, pronosili slavu Partizana širom Evrope!

Danas deca koja brane boja našeg svetog Partizana oskudevaju u svemu, u platama, u premijema, treniraju u katastrofalnim uslovima, ali se pod komadnom palicom velikog Vlade Vujasinovića časno bore za sveti grb i crno-bele boje.

Pokrećemo ovu akciju sa nadom da će ustati Grobari, da će ustati milionska armija navijača. Naši vaterpolisti 29.maja se na završnom F6 turniru evro-lige bore sa moćnim Pro Rekom i nećemo dozvoliti da naša deca u Barselonu idu pognute glave, gladni i poniženi. Pokrećemo akciju koja će trajati od 10. maja do 25. maja u kojoj pozivamo SVE navijače Partizana da uplate makar 500 dinara za naše vaterpoliste na žiro-račun kluba:

VK Partizan, Banca Intesa, broj žiro računa: 160-17811-90.

Ako nemaš pozajmi, ako moraš snađi se, nemoj da platiš račun za telefon/struju, uplati pare našem Partizanu. Neka naša deca iz vaterpolo kluba budu ponosna na nas, kao mi ceo život na njih.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.