0
Ostali sportovi

Savić pozvao 20 igrača na početak priprema

Objavljeno: 14.05.14 u 13:05

Početak priprema vaterpolo reprezentacije Srbije uoči letnjih obaveza zakazan je za 20. maj na bazenu Tašmajdan u Beogradu.

Vaterpolo

Prvi deo će trajati tri dana, drugi od 26. do 29.maja a na pripremama neće biti igrači koji imaju obaveze na Fajnal siksu u Budimpešti kao i igrači kod kojih je u toku završnica nacionalnih prvenstava.

Selektor Dejan Savić na pripreme je pozvao sledeće igrače:

Gojko Pijetlović (Oradea), Slobodan Nikić (Galatasaraj), Branislav Mitrović (Debrecin), Milan Vitorović, Nebojša Toholj (Vojvodina), Nikola Eškert (Florencija), Andrija Prlainović, Strahinja Rašović, Viktor Rašović, Nikola Rađen, Sava Ranđelović (Crvena zvezda), Aleksa Šaponjić (Univerzitet Berkli).

U stručnom timu su pored selektora Savića treneri Stefan Ćirić, kondicioni trener Dragan Paunović i tim menadzer Goran Čanković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter