0
Ostali sportovi

Golferi u borbi za titulu prvaka Srbije

Objavljeno: 14.05.14 u 19:15

U organizaciji Golf asocijacije Srbije, u petak i subotu, 16. i 17. maja, na terenima GK Beograd na Adi Ciganliji, biće održano XIII Internacionalno amatersko prvenstvo Srbije. 

Golf 2

Takmičenje će se obaviti u dve kategorije, dame i gospoda, u strouk formatu. Učestvovaće ukupno 51 takmičar, a pored domaćih, biće tu i golferi iz Austrije, Italije, Bugarske, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Francuske i Velike Britanije. Titulu internacionalnog amaterskog prvaka Srbije braniće Čedomir Ilić.

Generalna sekretarka Golf asocijacije Srbije, Irena Suturović-Bogdanović, rekla je da je sve spremno za trinaesto izdanje IAPS-a.

“Golf asocijacija Srbije i Golf klub Beograd su u potpunosti spremni za održavanje XIII Internacionalnog amaterskog prvenstva Srbije. Svake godine ovaj turnir postaje sve veći i konkurencija je svaki put sve jača, tako da će takmičenje biti neizostavno uzbudljivo. Iz tog razloga pozivamo sve ljubitelje ove igre da dođu na Adu Ciganliju, podrže igrače i da uživaju u golfu“, rekla je Irena Suturović-Bogdanović.

Takmičari će se nadmetati na 36 rupa, a u slučaju nerešenog ishoda na prvoj poziciji odigraće se plej-of na rupama 1, 2 i 9.

Turnir počinje u petak, 16. maja u 10 časova na Adi Ciganliji i igraće se dve runde po 18 rupa. Proglašenje pobednika zakazano je za subotu oko 20 časova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter